Nunta Bucuresti

Unde iti faci nunta, daca stai in Bucuresti?

In momentul in care esti pus in fata alegerii unei locatii pentru nunta, aceasta poate sa fie extrem de dificila. Bucurestiul ofera foarte multe restaurante si locuri cu adevarat interesante care par perfecte, insa ceva lipseste la fiecare dintre ele: linistea si natura.
In aceste conditii, cei care vor o nunta deosebita isi focuseaza atentia asupra altor zone care sa fie cat mai aproape de oras, dar care sa scape de aglomeratia si zgomotul de aici.
Padurea Snagov este unul dintre locurile unde multi nuntasi isi doresc sa isi petreaca ziua din viata care ii va uni pentru totdeauna. Din acest motiv, exista si multe locatii nunta in Snagov, insa cea mai interesanta dintre toate pare a fi Snagov Club, o locatie extravaganta, discreta, dedicata celor care isi doresc servicii de cea mai inalta clasa si construita in asa fel incat sa poata sustine deopotriva nunti sau evenimente corporate de cea mai buna calitate. E o alegere mult mai buna decat o nunta Bucurestisi o sa va explic imediat de ce cred acest lucru.

Ce este Snagov Club si ce ofera?

Ajungand la Snagov Club vei descoperi un complex caruia nu-i lipseste nimic pentru a organiza o nunta ideala, complex ce reuseste sa puna laolalta elemente deosebit de elegante si placute. Aceste elemente sunt realizate la superlativ, incepand cu cladirile si camerele hotelului si terminand cu amenajarea camerelor, cu amenajarea gradinilor si cu locatia in care clubul este amplasat. La toate acestea se adauga si serviciile de calitate si oamenii deosebit de bine pregatiti si poate rezulta o nunta de neuitat.
Atat organizatorii unei nunti cat si invitatii se pot bucura de servicii complete, de cea mai buna calitate:
− Piscina si Centrul Spa. Sunt adevarate oaze de relaxare, care folosesc apa limpede, la temperaturi perfecte, aburii si masajul intr-un mod ce iti va face deosebita placere. Odata ce ai trecut pe aici, sansele sa te simti excelent sunt deosebit de mari;
Nunta Bucuresti− Restaurantele. Snagov Club nu iti pune la dispozitie un singur restaurant, ci ofera nu mai putin de 5 variante, din care poti sa o alegi pe cea care iti face cu ochiul si ti se potriveste cel mai bine. Salonul Venetian ofera o eleganta desavarsita, cu vedere asupra lacului, Saloanele Britanic si Francez ofera o atmosfera mai intima, pentru petrecerile tinute in familie sau intre prieteni, in timp ce Pavilionul de pe lac si Gradina Versailles te apropie de natura si fac din petrecerea ta una care sa simta fiecare briza calda si fiecare miros de copaci si de flori;
− Modalitatile de distractie. Daca nu iti plac nuntile monotone in care toata lumea danseaza, mananca si bea, poti provoca invitatii la o calatorie pe lac, fie cu barca cu motor, fie cu vaporasul, la o partida de mini golf sau la o partida de jocuri de noroc. De asemenea, exista si optiuni precum ciclismul sau pescuitul, care pot face deliciul fiecarei zile;
− Mancarea. Ca tot vorbeam mai sus de restaurante, acestea nu au nicio importanta fara o mancare de cea mai buna calitate. Din fericire insa, Chef-ul de la Snagov Club stie ce face si pregateste mancare delicioasa, care iti va ramane in minte pentru mult timp.
Alegerea locatiei unde sa iti faci nunta nu mai reprezinta o decizie atat de grea, in conditiile in care exista cluburi precum Club Snagov – site-ul oficial este http://snagovclub.ro – unde orice petrecere se poate transforma intr-o amintire care sa puna piatra de temelie a unei vieti.

Comments are closed.