Platile online cu cardul, solutii confortabile la indemana oricui

Realizarea platilor online cu cardul au devenit mult mai sigure in ultimul deceniu, fiind protejate de tehnicile foarte avansate de criptare utilizate si tehnologiei de protectie impotriva fraudelor online. Asadar, orice persoana care detine un card emis de o banca comerciala are posibilitatea de a plati produse si servicii online cu cardul, fara a accesa un anume cont.
plationlinecucardulPaginile web partenere bancilor din intreaga lume au propriile sisteme de securitate care asigura platile securizate, in asa fel incat comerciantii online sa primeasca plata pentru produsele pe care le vor transporta la domiciliul clientilor, iar clientii vor beneficia de cele mai rapide servicii din partea acestora. In cazul in care plata online cu cardul se face pentru un serviciu care nu presupune livrarea unui obiect la domiciliul clientului, dar si in majoritatea situatiilor in care se realizeaza o plata online, clientului i se va solicita o adresa de email si o adresa a domiciliului pentru a-i fi livrata o dovada a platii si o confirmare a primirii comenzii pe care a facut-o.
Majoritatea paginilor web care accepta plati online cu cardul dispun de un serviciu de asistenta prin care clientii isi pot verifica platile, pot confirma primirea serviciilor si pot face reclamatii in cazul in care acestea sunt necesare. Unul dintre cele mai importante site-uri din Romania care ofera servicii de plata online este prioripay.com, acesta fiind doar unul dintre numeroasele beneficii oferite de catre acest site.
Conform informatiilor de pe site-ul www.prioripay.com, realizarea de plati online cu cardul este foarte simpla si presupune inregistrarea cu datele personale pe paginile web prin intermediul carora doresc sa plateasca un produs sau un serviciu. Aceasta inregistrare se face direct pe website-ul dorit, in mai multi pasi. O confirmare a inregistrarii este intotdeauna necesara si se realizeaza, de obicei, prin intermediul email-ului clientului.
Dupa confirmare, clientul va fi nevoit sa inregistreze datele solicitate de catre website in legatura cu numarul de card si numarul de securitate, iar in cazul paginilor web securizate, cu ajutorul Web 3D secure, se va cere o parola aleasa de client in momentul inregistrarii cardului pentru viitoare plati online. Daca inregistrarea datelor cardului a avut loc cu succes, clientul poate sa plateasca online cu cardul in cele mai sigure conditii, primind o confirmare a platii prin email de fiecare data cand va face o comanda.
Atunci cand vine vorba despre achizitionarea biletelor de avion, a serviciilor foarte importante si a serviciilor sau a produselor foarte costisitoare, clientul trebuie sa se asigure ca toate datele au fost introduse corect si ca plasarea comenzii a avut loc, pentru a evita viitoare confuzii.
Platile online cu cardul se pot face, de obicei, fara a atrage costuri suplimentare. Spre exemplu, atunci cand se doreste achizitionarea unui articol pentru casa, clientului i se va retrage din cont suma exacta echivalenta cu pretul obiectului, fara a se percepe taxe sau comisioane. In cazul in care se percep comisioane de catre banca emitenta a cardului sau de catre comerciant, clientul va fi anuntat in legatura cu acest fapt inainte de a incheia tranzactia. Acelasi lucru se intampla si in cazul platii unor servicii sau a unor facturi in mediul online.
Atunci cand clientii apeleaza insa la pagini web care se ocupa cu intermedierea platilor facturilor, costurile suplimentare pot exista si variaza in functie de cerintele detinatorului paginii web. Si in acest caz, clientul va fi informat inainte de a realiza orice plata cu cardul referitor la costurile suplimentare pe care serviciul le implica.
Plata online cu cardul are loc in fiecare zi in intreaga lume, oferind un confort major care permite persoanelor din mediul urban, in mod special, sa isi pastreze banii in conturile bancare si nu in portofel, evitand neplacerile cauzate de greselile umane. Pierderea banilor, deteriorarea acestora sau utilizarea in scopuri care pot fi usor uitate este imposibila atunci cand acestia sunt depozitati pe un card, iar platile se realizeaza mai usor decat niciodata.

Comments are closed.