Starting a business in Romania, expresia pe care strainii o apreciaza din ce in ce mai mult

Totul in lume se invarte in jurul banilor si majoritatea banilor se invart in cadrul afacerilor. Din acest motiv, toti cei care isi doresc o afacere, vor cauta locuri in care sa aiba cat mai multe facilitati si care sa le ofere posibilitatea reala de a creste.

initiere-businessDesi Romania nu este tocmai un paradis fiscal starting a business in Romania este una dintre cele mai cautate expresii printre strainii care isi doresc o afacere de succes, din mai multe motive:

–        Suntem buni consumatori. Societatea romaneasca este o societate de consum si, spre deosebire de multe alte popoare, la noi un procent urias din venitul lunar se duce pe produse de consum. Acest lucru nu poate fi decat in beneficiul celor care vand diverse lucruri;

–        Avem mana de lucru ieftina. In Romania se gaseste forta de munca ieftina si de buna calitate. Optand pentru aceasta tara si pentru angajarea aici, strainii pot face economii destul de mari;

–        Mediul de afaceri din Romania este un mediu in plina dezvoltare, in care exista inca extrem de multe oportunitati.

Daca beneficiile sunt oarecum evidente, pentru toti cei care isi doresc o afacere in Romania, infiintarea propriu zisa a unei firme poate sa dea batai de cap, deoarece exista extrem de multe documente care trebuie luate in calcul.

Starting a business in RomaniaSite-ul http://www.legalstaff.ro/ ne invata care sunt pasii care trebuie urmati, pentru infiintarea unei firme in Romania.

–        Cautarea pe Google a expresiei „ Starting a business in Romania” s-ar putea sa ofere foarte multe informatii si s-ar putea sa ofere recomandari de firme care se ocupa cu acest lucru. Daca apelezi la o firma, automat nu va mai trebui sa umbli pe la diverse institutii si sa stai la cozi interminabile;

–        Alegerea unei denumiri pentru societatea care urmaza a fi infiintata, impreuna cu un sediu social si cu obiectul de activitate. In general, se aleg minim 3 denumiri, in ordinea preferintelor, pentru a nu exista probleme in ceea ce priveste disponibilitatea numelui;

–        Depunerea capitalului social, care trebuie sa fie de minim 200 de lei;

–        Stabilirea administratorului firmei;

–        Depunerea tuturor actelor necesare, pentru infiintarea firmei, precum declaratiile asociatilor privind faptul ca nu au antecedente penale, caziere fiscale, specimen de semnatura sau alte documente necesare dosarului.

Atunci cand iti infiintezi o firma, acesta este doar primul pas pe care trebuie sa il iei in considerare. Nu pleca niciodata la drum fara un plan de afaceri foarte bine pus la punct, in care sa ai toate detaliile despre viitoarea activitate pe care o vei presta si incearca sa calculezi fiecare miscare. Orice firma noua va fi supusa riscului de a face greseli si se va lovi de numeroase evenimente si situatii necunoscute. Acestea pot fi fatale pentru societate, in cazul in care administratorul si asociatii nu acorda atentie tuturor detaliilor, motiv pentru care cel mai bun sfat pentru toti cei care isi infiinteaza o noua firma este sa acorde o atentie sporita fiecarui detaliu si sa se astepte la neprevazut.

Comments are closed.